Tech

Nieuwe technologieën kunnen soms je dagelijks humeur positief beïnvloeden door prikkels te filteren, meer geleidelijk aan te bieden of door je inzicht te geven in situaties. Vaak gaat het dan om een relatief grote investering, waarvan het onduidelijk is of het past bij een cliënt. Santhof biedt daarom cliënten de mogelijkheid om producten voor een periode te lenen, zodat ze kunnen ervaren de aanschaf het waard is. De leen periode is meestal 1 tot 2 weken.

Time timer horloge

De TimeTimer is een horloge met een Time Timer functie. Hierbij wordt de resterende tijd door een rode schijf zichtbaar wordt gemaakt. Dit model wordt als een polshorloge gedragen en biedt daardoor de hoogste flexibiliteit. Bovendien wordt bij dit model de tijd zowel digitaal als analoog aangegeven.

Fitbit charge 2

De Fitbit Charge 2 is een erg prettige activity tracker die je 24/7 draagt. De tracker geeft inzicht in al je activiteiten, dagelijks worden deze gemeten en de Fitbit app helpt je de inzichten te analyseren. De Charge 2 meet niet alleen stappen en trappen maar ook je hartslag en calorieverbranding. De PurePulse hartslagmeting helpt je om het uiterste uit oefeningen te halen, calorieverbranding beter onder controle te krijgen en een duidelijk beeld te krijgen van je cardio fitness level. De Charge 2 geeft je naast notificaties bij inkomende berichten en telefoontjes ook een seintje wanneer het tijd is om weer in de benen te komen. De Fitbit Charge 2 registreert en analyseert ook je slaap. Erg interessant!

Sony WH-1000XM3

Met de Sony WH-1000XM3 draadloze koptelefoon geniet je 38 uur van een helder en gedetailleerd geluid. Via Bluetooth verbind je het ontwerp met je smartphone of tablet. Zo luister je draadloos naar je favoriete muziek. Wanneer je de aanpasbare noise cancelling inschakelt, heb je geen last van geluiden van buitenaf. Hierdoor reis je in alle rust of elimineer je storende geluiden op kantoor. Via de app schakel je Smart Listening in. Na het detecteren van je activiteit past deze functie de sterkte van de noise cancelling aan. Door het frequentiebereik van 4 tot 40.000 Hertz geniet je van hi res audio. Hierdoor ontgaat geen enkel detail je en hoor je alle nuances van de bastonen en hoge geluiden.

Philips Wake-up Light

Philips heeft zich met de nieuwe Philips Wake-up Light HF3510/01 nog meer laten inspireren door de zon en het design hiernaar aangepast. Op basis van langzaam toenemend licht, zoals bij een normale zonsopkomst, wordt je lichaam voorbereid om wakker te worden. De geleidelijke verandering van het zachte ochtendlicht tot felle middagzon zorgt ervoor dat opstaan je een stuk gemakkelijker gaat. Tevens heb je 3 natuurlijke geluiden (fluitende vogels, vogels in het bos en een zen-tuin) en een FM-tuner tot je beschikking om écht op tijd wakker te zijn. Ook voor het rustig in slaap vallen is de Wake-up Light ook zeer geschikt. Het licht wordt langzaam gedimd en zorgt ervoor dat je geleidelijk in slaap valt.

Oscar 

Oscar is onze verzwaarde knuffel die door cliënten gebruikt kan worden als troost of tegen angst. De verzwaring in de knuffel heeft een vergelijkbaar effect als een drukdeken.