Danny Santing

Ik ben Danny Santing. In 1974 geboren in een klein dorpje in Drenthe. Zorgen is mij met de paplepel ingegoten. Mijn moeder is een erg zorgzame vrouw en mijn vader heeft zijn hele leven gewerkt met verstandelijk beperkte mensen. Ik ben mijn werkende carrière begonnen als beroepsmilitair en sinds 2001 werk ik met heel veel plezier in de zorgsector. Na werkzaam geweest te zijn bij verschillende organisaties, zijn Michiel en ik in 2015 Santhof begonnen. Dit omdat wij vonden dat de hulpverlening voor mensen met autisme beter en anders kon. Daar staan wij nog steeds achter. Doen wat je zegt en het liefst nog een beetje extra is vanaf het begin ons motto. Waarom het begeleiden van mensen met autisme? Voor mij zijn het gewoon mensen! Mensen met het hart op de juiste plek, mensen die eerlijk zijn, mensen die vaak niet begrepen worden, zo kan ik nog heel veel dingen opnoemen. Mijn doel is deze groep te helpen zodat zij zich makkelijker kunnen bewegen in de maatschappij en de maatschappij hen beter gaat begrijpen en ze ook gaat zien als gewone mensen.

Michiel van de Kerkhof

Ik ben Michiel. Ik woon in de achterhoek met mijn vrouw en 2 kinderen. Ik ben sinds 2001 werkzaam in de hulpverlening. Tot en met 2015 was dit in de jeugdhulpverlening. Ik heb in die periode met alle leeftijden en doelgroepen gewerkt. Met name bij jongeren in de leeftijd 16 tot 19 & autisme voelde ik me op mijn plaats. Het gebrek aan goede woonplekken en passende begeleiding voor de jongeren als ze volwassen worden was voor mij een reden om samen met Danny een organisatie te beginnen gespecialiseerd in de begeleiding van jongvolwassenen met autisme. Ondertussen begeleiden we naast jongvolwassenen ook volwassenen waarbij vaak op latere leeftijd een diagnose is gesteld. Ik neem een stuk van de organisatie binnen Santhof voor mijn rekening en begeleid daarnaast een aantal cliënten. Die combinatie maakt het werk leuk.

Nico Ooijman

Ik ben Nico Ooijman en werk sinds begin 2017 voor Santhof. Dat doe ik als woonbegeleider in één van onze huizen en als ambulant begeleider bij mensen thuis. Die combinatie vind ik ideaal, het is één van de factoren die het werk zo boeiend en afwisselend maakt. Ik heb inmiddels ruim 30 jaar ervaring in het begeleiden van jongeren en volwassenen in verschillende situaties, waaronder de asielopvang en de jeugdhulpverlening. Het mooie van het werken als autismecoach vind ik altijd weer het samen met de cliënt leggen van stukjes in de puzzel die het leven is. En daardoor meer inzicht en overzicht te creëren, mensen hulpmiddelen aan te reiken waarmee ze weer beter vooruit komen.

Ik ben in september 1960 geboren (en vervolgens getogen) in Zelhem, in de Achterhoek. Intussen woon ik al bijna 40 jaar in Amersfoort. Ik ben getrouwd met Janny, kan o.a. enorm genieten van kinderen en kleinkinderen. Het is een feest als die laatsten komen logeren (maar ook heerlijk dat we ze daarna weer aan de ouders kunnen overdragen😉). Sportief fietsen is een ware passie van me, zowel in eigen omgeving als op trektochten in het buitenland. Ik hou ervan om daarin uitgedaagd te worden, mijn grenzen te verleggen. Net als in mijn werk als autismecoach.

Erik Borkent

Ik ben Erik Borkent, in 1985 geboren in Heelsum en vanaf mijn zevende woonachtig in Ede.
Sinds oktober 2019 werk ik voor Santhof. Daarvoor was ik tien jaar werkzaam in de VG-sector. Het mooie aan ons werk vind ik het aansluiten bij de behoeften van de cliënt en hierin een adviserende en praktische rol vervullen. Ik ben een doener, dus ga graag samen met de cliënt aan de slag en hoop al doende hun zelfredzaamheid te vergroten. In mijn vrije tijd ben ik druk met voetballen, niet alleen zelf maar deze passie deel ik ook met mijn zoontje. Ik heb de mazzel dat ik trainer ben van zijn voetbalteam. Verder heb ik nog een dochter, zij vindt het leuk om mee te gaan maar houdt het toch liever bij dansen. Verder begeef ik mij graag onder de mensen en zoek ik de gezelligheid op.

Marion van de Wouw

Ik ben Marion van de Wouw en ik heb twee uit huis wonende volwassen kinderen.
Ik ben een Brabantse van geboorte en inmiddels alweer 23 jaar woonachtig in Gelderland. 34 jaar geleden ben ik mijn werkzame leven begonnen in de jeugdhulpverlening. Ik heb sindsdien op verschillende plekken gewerkt met jongeren en (jong)volwassenen. Velen van hen met ASS. Ik voel me verbonden met mensen met autisme. Ik begrijp de lusten en de lasten die autisme met zich mee kan brengen. Ik word blij als ik merk dat ik versta wat er speelt of waar behoefte aan is. Dat ik samen op kan trekken of het voortouw kan nemen, waardoor het leven van degene met autisme net even minder stressvol is. Of dat er bij een ander die te maken heeft met de mens met autisme meer mogelijkheid tot meedenken en meedoen ontstaat. Ik werk als ambulant begeleider en dat betekent dat ik bij de mensen thuiskom. Misschien binnenkort wel bij jou!?

Nikki Rötgers

Mijn naam is Nikki Rötgers, ik ben in 1997 geboren en een groot deel van mijn leven al woonachtig in Westervoort. Sinds augustus 2023 werk ik bij Santhof. Sinds 2017 ben ik werkzaam als hulpverlener en heb ik onder andere gewerkt in de jeugdhulpverlening en in de ouderenzorg/thuiszorg. Het zorgen voor en het helpen van mensen is mijn passie, hier haal ik veel energie uit. Samen aan iets beginnen en gaandeweg de groei van een cliënt zien vind ik het mooiste van mijn werk. Bij Santhof werken met de cliënten en de collega’s betekent voor mij elke dag iets nieuws leren en veel nieuwe ervaringen op doen. Naast het werk ben ik thuis graag bezig met creatieve dingen zoals projecten knutselen en er gaat veel tijd en aandacht naar mijn hondje Pablo. Koken is een passie en een hobby van mij en ook in de sportschool bevind ik me graag.

Ilse Verheijen

Sinds 1 juli 2023 werk ik bij Santhof op kantoor als ondersteuner van het management. Daar probeer ik ervoor te zorgen dat alles administratief op rolletjes loopt. Ik signaleer, overleg, pak op en voer uit. Van bonnetjes verwerken, archiveren van documenten, vergaderingen notuleren tot het overzicht houden of dossiers up to date zijn. In het verleden heb ik als begeleider in de VG-sector gewerkt. Maar ik ben inmiddels al vele jaren actief als administratief medewerker. Daarnaast heb ik een eigen creatief bedrijfje. Ik woon in Arnhem, ben getrouwd, heb een pleegzoon (die inmiddels op zichzelf woont) en zorg regelmatig voor onze logeerhond.