Danny Santing

Mijn naam is Danny Santing ben geboren in 1974 en woon samen met mijn vrouw en twee katten in Barneveld. In 2015 zijn Michiel en ik Santhof begonnen vanuit het oogpunt dat de zorg voor mensen met ASS beter kan dan dat het toen was. Naast eigenaar ben ik ook begeleider binnen Santhof. Ik begeleid zowel jongvolwassenen in onze huizen als ambulante cliënten en kinderen in hun eigen woonomgeving.

Michiel van de Kerkhof

Ik heb samen met Danny, Santhof opgericht. Ik ben sinds 2001 werkzaam in de hulpverlening. Tot en met 2015 was dit in de jeugdhulpverlening. Ik heb in die periode met alle leeftijden gewerkt. Met name bij jongeren in de leeftijd 16 tot 19 & autisme voelde ik me op mijn plaats. Het gebrek aan goede woonplekken en passende begeleiding voor de jongeren als ze volwassen worden was voor mij een reden om samen met Danny een organisatie te beginnen gespecialiseerd in de begeleiding van jongvolwassenen met autisme. Ondertussen begeleiden we ook kinderen en volwassenen. Vooral die combinatie maakt het werk leuk. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.

Nico Ooijman

Mijn naam is Nico Ooijman. Ik werk sinds begin 2017 voor Santhof. Ik heb met kinderen en jongeren met uiteenlopende problemen gewerkt. Momenteel werk ik in een huis waar 3 jonge mannen wonen met ASS en een hoge intelligentie. Daarnaast begeleid ik nog een aantal cliënten op ambulante basis.

Marloes Meijering

Hallo! Mijn naam is Marloes Meijering en ik werk sinds augustus 2018 met veel plezier bij Santhof als maatschappelijk werker. Ik begeleid (jong)volwassenen met autisme bij hen thuis, maar ik ben ook veel te vinden in één van de huizen van Santhof waar meerdere cliënten bij elkaar wonen. Ik vind het belangrijk om vooral samen te werken met cliënten en diens betrokkenen om te kijken waar mogelijkheden liggen. In mijn vrije tijd sport ik veel, lees ik boeken, kijk ik series, spreek ik graag af met vriend(inn)en en speel en knuffel ik iedere dag met mijn kat.
Wellicht tot ziens!

Hanjo Verbrugge

Mijn naam is Hanjo Verbrugge. Sinds augustus 2019 werk ik bij Santhof. Eerder heb ik ruim 10 jaar gewerkt op een behandelgroep voor jongeren met ASS en met gezinnen waarin sprake was van ASS. Ook heb ik 2 jaar gewerkt als jeugdconsulent bij een gemeente. Ik vind het een uitdaging om goed aan te sluiten bij de echte hulpvraag van cliënten en hun netwerk. Ik woon in Zutphen, ben getrouwd, moeder van 4 (volwassen) kinderen en oma.

Erik Borkent

Mijn naam is Erik Borkent, ik woon in Ede, ben geboren in 1985, getrouwd en trotse vader van twee kinderen. Sinds oktober 2019 werk ik als begeleider bij Santhof. Hiervoor ben ik jaren werkzaam geweest in de VG sector. Ik vind het mooi om samen met de cliënt en hun netwerk een weg te vinden in de mogelijkheden die er liggen. En dan met name in het activeren en het stimuleren van het samenleven met elkaar en het vinden van een plek in de maatschappij. Ik hou van sport zowel passief als actief en van gezelligheid om mij heen.